RSS-flöde Temabloggen E-böcker

LasseMaja som e-bok!Lasse och Maja är två klasskompisar som driver en liten, men framgångsrik, detektivbyrå ihop. De hjälper polismästaren i den lilla staden Valleby att lösa knepiga brott och spännande mysterier. Böckerna om den unga deckarduon har blivit översatta till över tjugo språk, toppar ständigt boklistorna och tillhör de allra mest utlånade på landets bibliotek. Upprepade gånger har de blivit valda till Sveriges bästa bok för åldersgruppen 6-9 år av Bokjuryn (där barnen själva får välja sina favoriter).

Och nu kan du dessutom låna LasseMaja som e-bok! De första fem böckerna i serien finns tillgängliga i Elib och övriga delar ges successivt ut som e-böcker under resten av året.

Kommentarer

  1. Carl Löthman skriver:

    Det finns även en Ipad-app som heter ”Hitta Tjuven” för 7 kronor.
    ” Sveriges populäraste detektiver, Lasse och Maja, behöver din hjälp att fånga tjuvar.
    Ett antal brott har begåtts i Valleby och det finns många att misstänka. Ett superkul spel där du får ledtrådar av Lasse och Maja så att du till slut kan gripa tjuven.”
    http://itunes.apple.com/se/app/lassemaja-hitta-tjuven/id473557007?mt=8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>